Chat with us, powered by LiveChat

Vanlige spørsmål

question_mark_PNG40

Hvor lang bindingstid har dere?

Bindingstiden gjelder pakkene og kun de første 12 måneder. Etter dette kan du når som helst si opp avtalen. Merk likevel at allerede innbetalt avtaleperiode ikke refunderes.

Hvor mye sparer jeg på 6 eller 12 måneders betaling?

Betaler du for 6 måneder gir vi deg 5% avslag på ordinær månedspris og på utvikling innenfor denne perioden. 

Betaler du for 12 måneder gir vi deg 10% avslag på ordinær månedspris og på utvikling innenfor denne perioden. I tillegg er SSL-sertifikat inkludert. 

Kan jeg oppgradere/nedgradere avtalen underveis?

Selvfølgelig! Så lenge forutsetningene for et annet avtalenivå oppfylles kan er det bare å si i fra. Du kan lese mer om de ulike nivåene her,

Tar dere en transaksjonskostnad per kjøp?

Absolutt ikke! Vi rører ikke omsetningen din. Den er tross alt din. 

Kan dere flytte nettbutikken min over til WooCommerce?

Ja, det kan vi. Hvordan vi gjør det og hva det vil koste baserer vi på hva slags system vi flytter den fra og størrelsen på nettbutikken.

Hvilke begrensninger er det i WooCommerce?

I utgangspunktet ligger det ingen begrensninger i WooCommerce. Nettbutikker med veldig mange produkter, mye trafikk eller mange transaksjoner må likevel driftes og administreres litt anerledes.

Hvilke betalingløsninger tilbyr dere?

Det er helt opptil deg. Har du allerede en eksisterende avtale med en betalingstilbyder kan du beholde denne. Ønsker du en ny eller flere, integrerer vi med Collector, Stripe, Bambora, Vipps, PayPal, Klarna, Dibs, BitCoin, etc.

Integrerer dere med andre fagsystemer?

Ja, vi kan integrere med "nesten" alle fagsystemer. Her ligger som oftest begrensningen i systemer vi skal integrere med, men vi har spesialister om kan opprette skreddersydde integrasjoner ved behov.

Hva er WordPress og WooCommerce, får jeg opplæring?

Ja, det får du! Vi ønsker at du skal føle deg trygg og selvhjulpen i løsningen. Du får en gjennomgang av alle vitale funksjoner i løsningen og vi jobber også med et bibliotek av videomanualer som du alltid vil ha tilgjengelig.

Jobber dere i samsvar med GDPR?

Det korte svaret er ja. Vi har gjort en rekke tiltak for å tilnærme oss GDPR og personvern generelt. Hvordan lovgivningen rundt dette vil bli håndtert i praksis er fortsatt usikkert. 

andre_giaever_profile-smooth

Kontakt oss i dag!

Du får en helt uforpliktende vurdering basert på dine behov.