Chat with us, powered by LiveChat

SEO tilpasning av innhold

SEO tilpasning av innhold eller redaksjonell SEO er ikke vanskelig, men veldig viktig å gjøre rett fra starten. La oss vise deg hvordan.

seo-tilpasning

SEO tilpasning er enklere enn du tror

Bruker du WordPress vil du enkelt kunne gjøre tilpasningene du trenger for søkemotoroptimalisering (SEO). Pluginen Yoast SEO er et uunnværlig verktøy i denne sammenheng.  

SEO tilpasning handler om å gjøre innholdet så relevant og tilgjengelig som mulig for det eller de søkeordene du vil være synlig for. Google har en lang rekke kriterier som legge til grunn for indekseringen av søkeresultatet. 

Vi kan hjelpe deg med følgende:

  • Gjennomgang - vi går igjennom eksisterende innhold å ser etter forbedringer
  • Tiltak - vi viser deg hva du bør endre eller legge til for bedre rangeringen din
  • Gjennomføring - SEO tilpasning kan være veldig tidkrevende. La oss gjøre jobben for deg

Ettersom Googles algoritme for rangering stadig endrer seg er det viktig å innse at revisjon av SEO også er nødvendig for å beholde plasseringen din over tid. I Human Web holder vi oss oppdaterte på disse endringene slik at våre kunder får mest mulig ut av SEO.

Ha realistiske forventninger

SEO tilpasning er en øvelse du gjør for å gi innholdet ditt beste mulige sjans for å nå ut til potensielle kunder. Siden "alle" jobber med SEO tilpasning er du ikke garantert god rangering. De fleste av kriteriene Google legger til grunn kan du ikke en gang påvirke så ha realistiske forventninger til effekten av jobben som legges ned. 

Likevel er det viktig å gjøre hva du kan for forenkle Googles jobb med å rangere innholdet ditt. Her kommer som nevnt Yoast SEO til god hjelp. Samtidig har Google for lengst blitt "smart" nok til å vurdere om innholdet ditt er godt skrevet, og bruker følgelig dette også som kriterie ved rangering.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg med SEO tilpasning er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! 

andre_giaever_profile-smooth

Kontakt oss i dag!

Du får en helt uforpliktende vurdering basert på dine behov.