Om oss

DETTE ER OSS!

Mennesklige – spesialiserte – helhetlige

Vi i Human Web er lite nettbyrå som har spesialisert oss på nettbutikker. Nærmere bestemt nettbutikker basert på WordPress som publiseringsplattform og WooCommerce som e-handelsløsning.

 

Årsaken til dette er enkel – WordPress har en markedsandel på over 28% av alle nettsider i verden og WooCommerce drifter 41% av alle nettbutikker i verden!

 

Dette er vi spesialister på – ingenting annet!

MEN vi har fra starten jobbet etter et samarbeid- og nettverksprinsipp. Dette betyr at vi samarbeider med et bredt spekter av partnere og underleverandører. Hver og én av disse er spesialister innen sitt felt.

 

Slik kan vi levere et komplett tjenestetilbud fra de beste og med kun ett kontaktpunkt for deg som kunde!

LITT BAKGRUNN

Formål – skaperglede – engasjement

Ideen om Human Web slo rot i allerede 2008. Tanken om en hverdag der butikkeieren selv kunne sette sammen en nettbutikk, uten en hel IT-avdeling i ryggen.  Marked og teknologi måtte modnes før det var tid for lansering. Ideen også.

 

Endelig tiden inne! Det er blitt høst 2015. Nettbutikkens svar på IKEA er klar for dagens lys. En trygg jobb sies opp for at hverdagen som gründer skal kunne starte. Skremmende på en fantastisk måte. Mest skremmende egentlig.

 

Nå, med solide samarbeidspartnere og en helhetlig løsning på plass, kjennes alt mer stabilt. Gode kunderelasjoner, spennende oppdrag og humor fyller nå hverdagen!

Vi sees på nett!

Mvh,


André Giæver

Grunnlegger & Digital Prosjektleder

@andregiaever

Firmainformasjon

Firmanavn: Human Web

Org.nr.: 915 429 777 MVA

Telefon: (+47) 93 49 00 85

Epost: post@humanweb.no

Besøksadresse: Ekebergveien 255b, 1166 Oslo  Veibeskrivelse

Sjekk ut våre samarbeidspartnere!