Om oss

andre_giaever_profile-smooth

Hei!

Mitt navn er André Giæver og grunnlegger av Human Web. Jeg er freelancer, nett-nerd, digital foretnings utvikler, etc. Kjært barn har mange navn.

Fremfor alt er jeg en som jobber beinhardt for mine kunders og egne resultater på nett.

Med vennlig hilsen,

andregiaever-logo-black

André Giæver

Nettbyrået Human Web

Først stusser du kanskje over tittelen "Om oss" når jeg kun er én person i Human Web. Ja, jeg er én, men med bred kompetanse, lang erfaring og mange i ryggen.

 

I realiteten har jeg bygget opp et stort nettverk av samarbeidspartnere som er med å dra lasset basert på prosjekters størrelse og kompleksitet.

 

Det er også verdt å merke seg at engasjerer du Human Web jobber vi sammen med deg, ikke for deg, for å nå dine mål om oppmerksomhet og vekst på nett.

 

 

Kort om fortid og fremtid

Human Web ble opprettet i mai 2015 fordi jeg så en åpning i nettbutikk-markedet for å forenkle utvikling og eksponering for oppstartsbedrifter som ville på nett.

 

Følgelig har jeg jobbet døgnet rundt for å etablere et fleksibelt økosystem som gjør det mulig å komme seg på nett med en professionell løsning uten enorme investeringer i forkant. Du kan bygge mens du vokser.

 

Fremover ser jeg for meg at mye av min tid vil gå med til rådgivning og tilrettelegging for bedrifter på nett, en arena i eksplosiv vekst og forandring.

Trenger du litt ekstra hjelp på veien?

Jeg tilbyr mentor-program vi skreddersyr din virksomhet og behov. Ta kontakt!