Hopp til innhold

Om Human Web

  • Gratis flytting & SSL
  • Ingen bindingstid
Google Cloud Logo Lockup Horizontal
ManageWP-Color

Hvorfor - formålet for Human Web

Tilbake i 2015 startet André Giæver Human Web med formålet om å forenkle og forbedre. Kjernevirksomheten ville være utvikling og drift av nettsider og nettbutikker, men formålet var ikke begrenset til dette.

Ønsket om å gi selskapet en mening utover profitt var den fremste drivkraften. Profitt skulle være en konsekvens, ikke den dominante faktoren for hvorfor man sto opp og gikk på jobb om morgenen.

 

Som gründer ville André forenkle og forbedre verden.

 

Hvordan - veien til målet

Nede på jorda igjen innebar dette å se på hvordan Human Web kunne bidra til demokratisering av profesjonelle nettløsninger og bidra veldedig og bærekraftig virksomhet.

Dette krevde mye utvikling og koding som André fra starten ikke hade tilstrekkelig kompetanse til. Det er likevel utrolig hva man får til med ren viljestyrke og tid.

 

Målet for alt arbeid var å utvikle et fleksibelt rammeverk for bygging og publisering av nettsider og nettbutikker der kun branding og publisering av innhold gjensto.

 

Resultatet er rammeverket Human Web Studio, en løsning basert på WordPress der et rikt sett med funksjonalitet kan tilpasses enhver bedrifts behov på nett. For å oppfylle målet om bidrag til veldedighet og bærekraftighet gå nå 5% av omsetningen til utvalgte formål.

 

Det skulle ta mer enn 3 tøffe år før Human Web var.i posisjon til virkelig etterleve formålet fra notisblokka i 2015. Nå sitter Human Web sammen med fantastiske kolleger i selskapet Coupler i tech-nettverket Explorers HQ på Youngstorget i Oslo.

 

Hva - verdien dette gir deg

For deg som er bruker eller videreselger av løsninger og tjenester fra Human Web får du følgende:

  • Lynrask hosting og all teknisk vedlikehold av nettsiden eller nettbutikken
  • Et rammeverk som signifikant forenkler og forkorter bygging og lansering av profesjonelle nettløsninger
  • En kursportal for onboarding av både ansatte og kunder (kommer)
humanweb-kontor

Herlige lokaler med herlige mennesker!

Ønsker du å vite mer?

Send oss en melding så ser vi på utfordringene vi kan hjelpe med.

Besøksadresse: Ekebergveien 255B, 1166 Oslo | Tlf: (+47) 93 49 00 85