Human Web søker partner

Jeg er i prosess med å finne ett eller flere kloke hoder som kan være med på veksten og retningen til Human Web som virksomhet.

 

Fremfor alt handler det om å se på hva jeg hittil har bygget opp og hva du kan bidra med slik at vi sammen kan skape vekst og soliditet for produkter og tjenester gjennom Human Web globalt. Jeg legger an til en aggressiv vekst og posisjonering.

Deg som person

Som partner i Human Web er det viktig at du er forberedt på dra lasset sammen med meg. Jeg vil tilby at vi deler alt, men det forutsetter at vi deler både motgang og medgang.

Du er lærevillig og vet at god kommunikasjon styrker relasjoner, arbeidsflyt og evnen til forutsigbar vekst. Du er et JA!-menneske som evner å si NEI! når det er behov for det. Jeg vil ha noen som jobber med meg, ikke for meg.

Kjerneområde

Human Web fokuserer per i dag på utvikling og markedsføring av nettbutikker. Jeg bruker WordPress som plattform og WooCommerce som ehandelsløsning.

Den operative virksomheten er delt i tre:

  • Design og utvikling
  • Markedsføring / Growth-hacking
  • Kurs og opplæring

Det betyr at din styrke bør ligge innen ett eller flere av disse områdene.

Differensiering

Human Web ønsker å være litt anderledes på flere områder. Dette innebærer fokus på sluttbrukeren og kundene foran alt annet. Et viktig aspekt er også at Human Web er mer enn bare et nettbyrå - vi skal være en filantropisk drevet virksomhet.

 

Human Web strekker seg for å være best i bransjen på:

  • Brukeropplevelser
  • Automatisering / integrasjon
  • Støtte til nettbutikkeiere

 

I denne sammenheng har jeg i stillhet lansert nettbutikkeier.no som en utdanningsportal som skal fungere i parallell med Human Web. Videreutvikling av disse punktene blir viktig i tiden fremover.

Veien videre

Human Web skal ut i verden. Det er ingen grunn til å holde virksomheten nasjonal når du sitter på et SAS-produkt. 2018 gjør vi derfor 2 viktige steg. Human Web blir et AS og virksomheten lanseres på svensk, dansk og engelsk. Videre følger spansk, tysk og fransk.

 

Er du med på løpet?

andregiaever-logo-black

Interessert og vil vite mer?

I så fall vil jeg gjerne vi tar en prat. Kontakt meg telefon 93490085 eller via epost andre@humanweb.no.

Interessert og vil vite mer?

I så fall vil jeg gjerne vi tar en prat. Kontakt meg telefon 93490085 eller via epost andre@humanweb.no.

Trenger du litt ekstra hjelp på veien?

Jeg tilbyr mentor-program vi skreddersyr din virksomhet og behov. Ta kontakt!