Chat with us, powered by LiveChat

Facebook Annonsering

Facebook annonsering er nødvendig for å drive trafikk til nettbutikken eller nettsiden din. Gode kampanjer krever målrette fokus og oppfølging. 

facebook-icon

Øk din synlighet med Facebook annonsering

Det hjelper ikke å ha et godt produkt eller tjeneste som ingen vet om. Facebook er plattformen som kan gi deg denne synligheten.

Sammenlignet med andre former for markedsføring er Facebook annonsering relativt lavt priset, og er derfor et godt utgangspunkt når du skal ha produktet, tjenesten eller virksomheten generelt ut i markedet.

Vi kan hjelpe deg med følgende:

  • Synlighet - sørge for at du er synlig for personer innenfor din kundegruppe
  • Trafikk - hjelpe deg å utforme gode tekster og grafikk som appellerer til handling.
  • Konvertering - når folk har klikket på annonsen din er målet å gjøre de besøkende til kunder. Her hjelper vi med gode landingssider. 

Det fine med Facebook er at "alle" bruker det. Det gir deg mulighet til å lage målrettede annonser som vises kun til personer innenfor hva du definerer som kundegruppen din.

Facebook Ads - en verktøykasse

Innen Facebook annonsering har du flere annonsealternativer du kan velge mellom. De ulike alternativene har ulike formål, og vi hjelper deg med å velge rett verktøy for jobben.

Facebook annonsering har en sterk merkevarebyggende effekt. Uvilkårlig om folk faktisk klikker på annonsen din så gjør du dem oppmerksom på at din virksomhet finnes og hva dere har å tilby. Denne effekten kan være vrien å måle, men vi kan utføre enkle korrelasjonsanalyser for å gi deg en god indikasjon på effekten.

Er du nysgjerrig på hva Facebook annonsering kan gjøre for din virksomhet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! 

andre_giaever_profile-smooth

Kontakt oss i dag!

Du får en helt uforpliktende vurdering basert på dine behov.