Chat with us, powered by LiveChat

Adwords Annonsering

Adwords annonsering er nødvendig for å drive trafikk til nettbutikken eller nettsiden din. Gode kampanjer krever målrette fokus og oppfølging. 

google_adwords_logo

Har du et godt produkt som ingen vet om?

Mange sliter med salget av sine produkter og tjenester. Det kan det være mange grunner til, men ofte handler det om at du ikke er synlig for dine potensielle kunder.

I starten vil den organiske syligheten din være veldig begrenset. Da trenger du hjelp av betalte løsninger som Facebook- og/eller Adwords annonsering. Men synlighet er ikke garantert trafikk. Det er her vi kommer inn.

Vi kan hjelpe deg med følgende:

  • Synlighet - sørge for at du er synlig på de plattformene der kundene dine er, med de søkeordene som er relevante for din virksomhet
  • Trafikk - å være synlig er ofte ikke nok. Vi helper deg skape trafikk av din Adwords annonsering gjennom gode tekster som appellerer.
  • Konvertering - når trafikken er der, gjenstår det viktigste: å få kunden til å utføre handlingen du ønsker. Sidene som annonsene leder til må optimaliseres for konvertering. Dette er vi gode på.

Adwords annonsering er kun et verktøy

Med all for for markedsføring må budskap og vinkling testes og justeres fortløpende. Dette gjelder absolutt for Adwords annonsering også. Vi vet hvordan vi tester kampanjene dine og kan justere annonsene dine så du bruker pengene rett.

For å få mest mulig ut av enhver kampanje er det viktig å velge relevante søkeord som samsvarer med hva potensielle kunder faktisk søker etter. Hvi hjelper deg finne disse søkeordene ved å gjøre en søkeordsanalyse.

I Adwords har du også anledning til å bruke utvidelser som kan gjøre annonsene mer effektive. Vi hjelper deg med å velge hvilke utvidelser som er relevante for dine annonser.

andre_giaever_profile-smooth

Kontakt oss i dag!

Du får en helt uforpliktende vurdering basert på dine behov.